Tuesday, January 14, 2020

Phlake på Skråen i Nordkraft til efteråret



Lørdag den 31. oktober 2020 klokken 20.00
For under en måned siden indtog Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær Royal Arena med et storslået og anmelderost show. I efteråret 2020 kan de igen opleves lokalt i de danske regionerne, når de drager på venue-turné igen for første gang siden 2018.

Royal Arena var gruppens eneste indendørskoncert i hele 2019 og bandet glæder sig derfor enormt meget til at ramme folk lokalt og i mere intime rammer. Mads Bo forklarer: ”Royal Arena var et højdepunkt og en kæmpe oplevelse! Det er bestemt ikke sidste gang vi har prøvet kræfter med arena shows – men der er også noget helt specielt over at møde publikum på spillestederne, det er en anden form for nærvær og intimitet”

Bandet har senest udgivet de to singler ’Waited All Summer’ og ’Baby Steps’, der begge gæstes af Mercedes The Virus. ”Vi tør godt love at der er mere musik på vej i 2020”, udtaler producer Jonathan Elkær om ny musik til den kommende tour.
Gaffas anmelder var på pletten til koncerten i Royal Arena og med overskriften ”Da Phlake skrev et manifest om moderne dansk pophistorie” kvitterede med 5 stjerner og ordene: ”Phlake er uden tvivl nogle af de dygtigste musikere, vi har på den danske popscene i disse år”



No comments:

Post a Comment